Groepsaccommodatie vriendenweekend

Een paar dagen gezellig weg met een groep vrienden? Brabant is de provincie voor het vieren van een vriendenweekend. In de Peelheide groepsaccommodatie op de grens van Brabant en Limburg kunt u terecht met  24 personen.  Een sfeervolle gezamenlijke woonkamer en 10 slaapkamers met ieder een eigen toilet, douche en wastafel.  In de vakantiewoning vindt u een compleet ingerichte keuken waar u gezellig samen kunt koken, koffie zetten en  kunt bij kletsen en wat drinken in de woonkamer of op het terras.

Activiteiten op je vriendenweekend

Geen zin om te koken? u kunt  gebruik maken van een barbecue en er zijn ook genoeg leuke restaurants in de omgeving. Er zijn veel mogelijkheden voor super gezellige activiteiten in de omgeving of je nu een  avontuurlijk vriendenweekend, cultureel of bourgondisch vriendenweekend wilt houden het kan allemaal  zie hiervoor bij activiteiten. Ontdek de Brabantse en Limburgse Peel bijvoorbeeld op een solex of Trabant toertocht door de Peel.

Informatie

Volop genieten van de natuur, rust en ruimte.

Welkom bij de Peelheide.

Onze landelijk gelegen groepsaccommodatie ligt op de grens van Brabant en Limburg.

Ideaal voor een gezellig weekend met  familie of vriendengroep, geschikt voor 24 personen.

De sfeervolle vakantiewoning in het Peeldorp Neerkant is pas gerenoveerd en van alle gemakken voorzien, vrij gelegen en veel privacy.